FULL-SERVICE ICT VOOR DE ONDERNEMER

Jij wil je onbezorgd kunnen focussen op jouw business. Een stabiele internetverbinding en goed presterende apparatuur zijn daarbij onmisbaar. En laat dat nou onze business zijn. Wij regelen alles op het gebied van ICT voor de ondernemer. Alles? Ja, alles wat we jou uit handen kunnen nemen. Full-service, noemen we dat. We zijn altijd bereikbaar en lossen problemen graag snel op. Ondernemend, net als jij. Bekijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen en plan een afspraak.

MKB

Neem je het liefst iemand in dienst om alle ICT-zaken te regelen? AXS ict neemt je alles uit handen én meer. Wij adviseren erover, organiseren het en lossen eventuele problemen op. Kortom: wij regelen het voor je, zonder gedoe. Beloofd.

MKB

COWORKING SPACES

In een coworking space is het belangrijk dat alles in het pand gewoon werkt. Geen gezeur met het internet, netwerk, printers of narrowcasting. Als beheerder van een space heb je je handen vol aan het bouwen van een community en de tevredenheid van de huurders. Met AXS ict als partner, heb je geen omkijken meer naar ICT.

Coworking spaces

ALTIJD BEREIKBAAR

Heb je een vraag of probleem? Ons supportteam lost het graag snel op.
Ma t/m vr: 8.00 – 17.30 uur.

Telefoon

Bel ons

Binnen 30 sec contact.

+31 (0)88 1 123 100
Mail

MAIL ONS

Binnen 24 uur antwoord.

support@axs-ict.com
Whatsapp

Whatsapp ons

Binnen 4 uur antwoord.

+31 (0)88 1 123 123