AXS ict - ICT bedrijf Rotterdam - Over ons
176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-176,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Over Ons

Bent u op zoek naar een ICT-leverancier die u adviseert op basis van wat u nodig hebt? Zoekt u een ICT-partner die begrijpt dat ICT goed moet werken, maar dat u zich er niet mee wilt bezighouden? Maak kennis met AXS ict!

AXS ict is gevestigd in de Rotterdam Science Tower en is ontstaan uit een interne ICT-afdeling. Wij zijn dus gewend om te denken vanuit bedrijfsdoelstellingen.. Ons standpunt is dan ook dat ICT geen doel op zich is, maar een hulpmiddel moet zijn om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. U moet zich zo min mogelijk bezig houden met ICT, zodat u kunt doen waar ú goed in bent. Met AXS ict als ICT-partner hebt u één aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken. Wij zorgen er voor dat u tevreden bent en blijft als onze klant. Daarom gaat u nooit contracten voor vele jaren met ons aan. Laat het ons u bewijzen!

De invulling van de ICT-infrastructuur ziet er voor ieder bedrijf anders uit. Vertel ons hoe u nu werkt én hoe u in de toekomst zou willen werken. Graag stellen wij voor uw organisatie een passende ICT-oplossing samen!

Het team

wouter-axs-new

Wouter

General Manager
martijn-axs

Martijn

Operations Manager
marvin-axs

Marvin

Quality & Implementation Manager
tjeerd-axs-new

Tjeerd

Sr. System Egineer
Taoufik

Taoufik

System Engineer
maurtis-axs

Maurits

System Engineer
wesley-axs-stagiar

Wesley

System Engineer
vacature-axs

Jouw foto ook op deze site?

Bekijk onze actuele vacatures!

Onze uitgangspunten

Doe waar je goed in bent

Ieder bedrijf moet doen waar het goed in is. U moet zich focussen op uw eigen business. Wij zorgen voor de ICT-middelen die uw organisatie ondersteunen.

ICT is een middel, geen doel

Hoe werkt u nu en hoe wilt u werken? Uw activiteiten en uw doelen zijn bepalend voor de keuze en inzet van ICT-middelen. Uw organisatie staat centraal!

Single point of contact

Al uw ICT-zaken regelen via één contact! Met AXS ict hebt u één aanspreekpunt. Hebben wij een ICT-dienst niet in huis, dan zorgen wij er voor via ons partner-netwerk.

Geen langdurige contracten

Wij willen dat u onze klant blijft omdat u tevreden bent over onze dienstverlening, niet omdat u een langlopend contract heb. Laat het ons u bewijzen!