AXS is ISO 27001 gecertificeerd - AXS ICT
18105
page-template-default,page,page-id-18105,page-child,parent-pageid-176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

AXS ict is ISO 27001-gecertificeerd

AXS ict is ISO 27001 gecertificeerd en dat betekent dat wij de juiste maatregelen treffen om gegevens veilig te houden. En door middel van jaarlijkse interne en externe controles wordt gewaarborgd dat we ook blijvend aan de eisen voldoen.

Wat betekent een ISO 27001-certificering?

ISO 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management. Deze norm stelt eisen op het gebied van beveiligingsmaatregelingen en algemene bedrijfsrisico’s. Deze ISO staat voor informatiebeveiliging en het betreft niet alleen de online en technische beveiliging, maar ook de fysieke beveiliging. De serverruimte moet bijvoorbeeld ook goed beveiligd zijn en niet voor iedereen toegankelijk.

Wouter Landa, eigenaar & general manager AXS ict:

“Steeds meer bedrijven hebben online gegevens opgeslagen. Dat betekent dat ze hier afhankelijk van zijn voor een stuk continuïteit, waardoor het bewaken en beveiligen hiervan ontzettend belangrijk is. Daarnaast zijn deze gegevens ook steeds kwetsbaarder vanwege toenemende cybercriminaliteit. De nieuwe privacywetgeving AVG die in 25 mei ingaat verplicht daarom bedrijven om informatie goed te beschermen. Als een organisatie samenwerkt met een ICT bedrijf zoals wij, of bijvoorbeeld een accountantskantoor waarmee ze gegevens delen, dan moeten zij aan kunnen tonen dat ook deze partijen zorgvuldig met hun gegevens en die van hun klanten omgaan.”

Uw informatie is bij ons altijd veilig

Doordat AXS ict ISO 270001 gecertificeerd is, kunnen we aantonen dat uw informatie altijd veilig is bij ons. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent: uw business. Altijd wetende dat uw vertrouwelijke gegevens veilig zijn! Meer lezen over wat een ISO 27001-certificering nu precies betekent? Lees dan hier het hele interview met Wouter Landa en Tjeerd Kalf over de het behalen én behouden van een ISO 27001 certificaat.

Benieuwd naar onze certificaten? Download ze hier: NL of EN. En klik hier voor de Verklaring van Toepasselijkheid.