MVO - AXS ict
17954
page-template-default,page,page-id-17954,page-child,parent-pageid-176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

MVO

Wij hebben een passie voor ondernemen. Dit doen we graag maatschappelijk verantwoord en maken daar bewuste keuzes in. Zo zijn we aangesloten bij Oxfam Novib en SBB.

Oxfam Novib

AXS ict ondersteunt bedrijven in heel Nederland, zodat ondernemers zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Maar ondernemers zijn over te hele wereld te vinden. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het Ondernemers voor Ondernemers netwerk van Oxfam Novib. Zo geven wij samen met Oxfam Novib ondernemers in ontwikkelingslanden een kickstart en dé kans te werken aan een betere toekomst. AXS ict – supporting entrepreneurs!

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Via deze weg biedt AXS ict stagiairs de gelegenheid om te leren en zich te ontwikkelen in de praktijk.