AXS ict bezig met ISO 27001 certificering! - AXS ict
17819
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17819,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

AXS ict bezig met ISO 27001 certificering!

Over dit project

Wij zijn bezig met onze ISO 27001 certificering, om bewezen te voldoen aan basiseisen die ISO stelt op het gebied van informatiebeveiliging. Een certificaat betekent dat een bedrijf niet alleen nu, maar ook in de toekomst de juiste maatregelen treft om informatie veilig te houden. We vinden het belangrijk om alles goed te regelen voor onszelf en onze klanten en informatiebeveiliging speelt hierin een grote rol.

Hoe doen we dit?
Dat betekent dat wij allereerst onderzoeken waar er mogelijke risico’s zitten in onze technische én fysieke beveiliging. Denk aan serverruimtes, het kantoor zelf, wachtwoordenbeleid, apparatuur en hoe wij omgaan met informatie van onze klanten. In samenwerking met een adviseur achterhalen wij de risico’s zitten en welke maatregelen we moeten treffen om deze weg te nemen.

Wanneer krijgen we het certificaat?
Dit traject duurt ongeveer een half jaar, waarna we een externe audit krijgen door een onafhankelijke certificerende instelling. Als we voldoen aan de ISO 27001 norm, dan behalen we een certificaat dat drie jaar geldig is.

En dan?
Het systeem garandeert dat wij de beveiliging van informatie goed hebben geregeld. Door middel van jaarlijkse interne en externe controles wordt gewaarborgd dat dit in de toekomst ook zo blijft. Kortom: onze klanten hoeven hier zich geen zorgen om te maken en kunnen zich volledig richten op hun business!

Heeft u hier vragen over? Neem gerust eens contact met ons op!

Categorie
Nieuws