Welkom bij AXS ICT! - AXS ict
17542
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17542,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Welkom bij AXS ICT!

Over dit project

foto01AXS ICT is volop in beweging. Vanuit het mooie kantoor in de Science Tower in Rotterdam is het ICT bedrijf dagelijks bezig met effectieve ICT ondersteuning van ondernemingen. We spraken met Wouter Landa, mede-eigenaar van AXS ICT, over de visie van het bedrijf en de nieuwe website!

 

ICT oplossingen

Wouter Landa: “Als voormalig interne ICT afdeling van een keten van uitzend- en detacheringsbureaus begrijpen wij als geen ander welke rol ICT speelt binnen organisaties. Het is geen doel op zich, maar een hulpmiddel om bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Hoe de invulling eruit ziet, is dan ook voor elk bedrijf anders. Aan de hand van de bestaande en vooral gewenste werkwijze stellen we samen met onze klanten een passende ICT oplossing samen.”

 

ICT ontwikkelingen

Er gebeurt echter veel op ICT gebied. “De ene innovatie volgt de andere op. Ondernemers zien soms door de bomen het bos niet meer en hebben geen tijd om alles bij te houden. Ze zijn immers druk genoeg met hun eigen business. En dat terwijl er ook innovaties zijn die hen weer kunnen helpen om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

 

Website

De nieuwe website is er daarom op gericht om ondernemers hierbij te helpen. “Wij houden alles nauwkeurig bij en leggen relevant nieuws in begrijpelijke taal uit. Zo zijn ondernemers zo min mogelijk tijd kwijt, maar zijn ze toch altijd op de hoogte. Door middel van personeelsinterviews kunnen klanten kennis met ons maken en in onze business cases vertellen mede ondernemers hoe ICT hen ondersteunt in het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen,” aldus Wouter.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Neem gerust contact op!

 

Categorie
Blogs