Case CG - AXS ict
18565
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18565,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Case CG

Over dit project

CG is specialist in marktonderzoek en helpt organisaties om feedback van (potentiële) klanten te vergaren. Als ‘one stop research shop’ regelt CG precies wat er voor jouw onderzoek nodig is. Met de groei en het succes van het bedrijf was het tijd om ook de ICT te professionaliseren. Sinds een jaar werkt CG daarom samen met AXS ict. “Wij willen ons focussen op ons bedrijf en onze klanten. Sinds de samenwerking met AXS ict hebben we geen omkijken meer naar onze ICT-omgeving, ideaal!”, vertelt Merik te Grotenhuis, Managing Director bij CG.

CG

CG bestaat al sinds 2002 en heeft vestigingen in Hoorn, Amsterdam en Amersfoort. “Wij helpen organisaties om optimaal in contact te zijn met hun klanten met behulp van marktonderzoek, zowel voor consumenten als zakelijke doelgroepen. Dit doen we voor organisaties van verschillende groottes en in diverse branches.”

Motor van het bedrijf

AXS ict verzorgt voor CG de kantoorautomatisering, waaronder de server in de Cloud. “Voorheen hadden we veel data lokaal opgeslagen, maar inmiddels staat alles in twee systemen in de Cloud. Deze gebruiken we elke dag en zijn echt de ‘motoren’ van ons bedrijf. Een goede internetverbinding om de systemen te kunnen gebruiken is voor ons cruciaal.”

Focus op werk

CG is daarom blij met de samenwerking met AXS ict. “In het verleden zijn wij veel tijd kwijt geweest aan ICT-problemen. Sinds we met AXS ict samenwerken hebben we geen last meer van incidenten en aanvallen. Dan ontdek je wel wat de keuze voor een professionele partij je oplevert. Wij kunnen ons volledig focussen op onze onderneming en dat is heel fijn.”

Helpdesk

Vooral de support van AXS ict biedt uitkomst. “De helpdesk van AXS ict is altijd bereikbaar. Als ik er iets neerleg, dan weet ik gewoon dat het snel geregeld wordt. Ze zijn heel behulpzaam en zeer kundig. De leuke kerstgeschenken maken het feest compleet!”

Wil jij je ook helemaal focussen op waar jij goed in bent? Neem gerust eens contact met ons op!

Categorie
Cases