Case DailyDialogues - AXS ict
17643
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17643,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Case DailyDialogues

Over dit project

 
Een digital agency met een social DNA. Dat is de payoff van DailyDialogues, gevestigd op de campus van de Erasmus Centre for Entrepreneurship. Voor aansprekende klanten zoals De Bijenkorf, Hunkemöller en Remia verzorgen zij de online dialoog met hun doelgroepen. Daarbij kiezen zij voor de inzet van díe social media die goed passen bij de behoefte van de klant. Net zoals AXS ict de middelen op ICT gebied voor DailyDialogues inzet, zodat zij haar klanten optimaal kan bedienen.

ICT voor een groeiende organisatie

Robbert Gangadin, DailyDialogues: “De afgelopen jaren zijn we erg gegroeid. Zo werkten we eerst met vijf medewerkers en nu met wel 16 collega’s! Doordat er werknemers bij zijn gekomen en er regelmatig tijdelijke werknemers voor projecten ingeschakeld worden, werd het op den duur onbeheersbaar qua ICT. Doordat we geen centraal beheer hadden, verloren we de grip ook een beetje. Dat was voor ons de reden om aan te kloppen bij onze buren, AXS ict.”

Centraal ICT beheer

Wouter Landa, AXS ict: “DailyDialogues heeft zich flink ontwikkeld en heeft te maken met dynamische werksituaties, waarbij er soms wisseling van de wacht plaatsvindt. Doordat ze alles los hadden geregistreerd en individuele licenties hadden, ging dit af en toe wat minder efficiënt dan ze wilden.

Met het inzetten van een cloudserver wordt er nu niks meer lokaal gedaan en kan iedereen altijd bij zijn of haar bestanden. Erg handig bij het in gebruik nemen van een nieuwe laptop of iets laten zien bij een klant op locatie. Zo is alles centraal beheerd en zorgen wij er ook voor dat alle accounts en endpoints goed beveiligd zijn. Naast het beheren van het domein, monitoren we ook alle ICT processen binnen de organisatie. Zo hoeft DailyDialogues zich geen zorgen te maken over haar apparatuur en software en kunnen ze bij ons terecht voor advies over het realiseren van meer capaciteit of een handigere inrichting van hun ICT omgeving.”

De Rotterdamse samenwerking met AXS ict

Robbert Gangadin: “We hadden iemand nodig die mee kon denken over het ICT beheer, maar ook over de kosten. Waar zitten wij als organisatie en wat hebben wij nodig? Het moest wel pragmatisch, maar ook professioneel zijn. AXS ict wist hierin goed mee te denken en de juiste oplossing aan te reiken, die vervolgens erg snel was geïmplementeerd.

Dankzij AXS ict hebben we nu veel meer grip op het gebied van ICT. Hiervoor moesten we steeds nadenken als een laptop kapot ging en hoe we dat gingen oplossen. Nu pak je er bij wijze van spreken één van de stapel en log je in op je online account. Veel flexibeler en robuuster. Centraal beheer blijkt voor ons gewoon heel efficiënt bij incidenten en personeelswisselingen. Ik zou AXS daarom ook zeker aanraden, omdat ze heel erg ‘hands-on’ zijn qua werkwijze. Ze kijken naar de situatie en bieden daarvoor de geschikte persoonlijke oplossing. Echt advies op maat!”

Bent u ook op zoek naar een flexibele ICT partner die met u meedenkt en de juiste oplossing kan bieden? Neem gerust eens contact met ons op!

Categorie
Cases