Case Helena - AXS ict
17886
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17886,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Case Helena

Over dit project

Fred Verhaaren van Helena vertelt over zijn duurzame samenwerking met AXS ict: “Wij zijn een groep bedrijven: Helena Technical Translations, Helena Sustainable Innovations en Helena Financial Services. Een technisch vertaalbureau, een stuk projectontwikkeling en financiële dienstverlening voor bedrijven. Al deze bedrijven, met hun bijbehorende systemen, werken met elkaar en hebben dezelfde infrastructuur. Voor ons is het heel belangrijk dat onze ICT-partner deze integratie ziet én kent.”

Vast aanspreekpunt

“Wij werken sinds 2006 samen, alweer 11 jaar. Onze organisatie zit qua systeem complex in elkaar. Wij werken internationaal, in verschillende tijdzones en communiceren heel veel. Het is van groot belang dat onze systemen betrouwbaar werken. Voor AXS ict werkten wij met een andere ICT-partij en wij merkten dat voor elk probleem een andere specialist werd ingehuurd, zo was de efficiëntie er snel uit. In AXS ict hebben wij een partner gevonden met veel expertise in huis en één vast aanspreekpunt. Zij overzien ons hele systeem.”

AXS ict betrouwbaar en consistent

“Voor al onze business werken wij met specifieke software. Van commerciële pakketten, business management en boekhoudprogramma’s, tot aan systemen om alle vertalingen in goede banen te leiden. Het betreft heel veel software, databases en geheugen. Op iedere PC in ons kantoor staan minimaal 100 applicaties. Een nieuw systeem of een nieuwe PC is niet zomaar geïnstalleerd. Voor ons is daarom betrouwbaarheid en consistentie van groot belang. Een ICT-bedrijf moet hier wel mee kunnen werken. Bij AXS ict hebben wij één vast contactpersoon die ons systeem door en door kent. Ik zie hem ook wel als een verlengstuk van ons eigen bedrijf. Hebben wij een probleem, dan wordt deze direct opgelost, ongeacht het tijdstip.”

Duurzame samenwerking

“AXS ict is onze partner voor het beheer van de servers en PC’s, en ze verzorgen updates en onderhoud aan onze eigen software applicaties. Onze samenwerking is eigenlijk heel breed. Samen streven we continu naar verbetering. De technologie staat bijvoorbeeld ook niet stil, zo zijn we recent overgestapt naar een terminalserver omgeving. Nu staan al onze applicaties op één plek. Naast efficiëntie, zorgt dit ook voor duurzaamheid en energiebesparing. Wat ook weer kenmerkend is voor onze samenwerking met AXS ict. Door hun ervaring, kennis van ons bedrijf en één vast contactpersoon is onze samenwerking ook duurzaam. Wij werken efficiënt samen en besparen op deze manier ook energie. Ik kan daarom zonder meer al mijn collega’s AXS ict aanraden!”

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer!

Categorie
Cases