Case JK Nederland - AXS ict
17951
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17951,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Case JK Nederland

Over dit project

Wij kunnen veel plezieriger en sneller werken!

Na een samenwerking van meer dan twintig jaar, nam JK Nederland afscheid van hun bestaande ICT-leverancier. Adjunct-directeur Arie de Mik legt uit hoe de overstap verliep, waarom hij deze keuze heeft gemaakt én geeft een advies aan iedere ondernemer.

Snelle en simpele oplossing voor ons probleem

“JK Nederland is leverancier van professionele lichtapparatuur en toebehoren voor onder andere zonnestudio’s en hebben een prachtige showroom. De stap naar een andere leverancier voor ICT-diensten kwam op een bijzondere manier tot stand. “De aanpak van de partij waarmee we al heel lang samenwerkten en onze visie op ICT kwamen niet meer voldoende overeen,” vertelt De Mik. “AXS ict bood aan om als een soort van pitch een probleem voor ons op te lossen. Degene die AXS ict toen stuurde was heel goed in zijn vak. Het probleem was snel en simpel opgelost. Toen hebben we gekozen voor de samenwerking met AXS ict.”

Geruisloze overstap

De overstap naar AXS ict verliep voor JK Nederland vrijwel geruisloos. Wouter Landa, AXS ict, legt uit: “We hebben hard moeten werken voor de overstap, maar hiervan heeft JK Nederland niets gemerkt. Daar gaat het uiteindelijk om.” De Mik vertelt enthousiast: De overstap werd voor ons achter de schermen geregeld. Het enige waar we bij betrokken zijn geweest, is dat we samen hebben gekeken of er aanpassingen nodig waren. Van de uitvoering hebben wij vervolgens vrijwel niks gemerkt. Dat was heel fijn, want dat bespaarde ons kostbare tijd,” vertelt De Mik enthousiast.

Plezierig en sneller werken in de cloud

JK Nederland werkt nu volledig in de cloud, verzorgd door AXS ict. Arie de Mik schetst hoe de samenwerking met AXS ict er uit ziet: “Het contact is heel plezierig. We hebben een vast aanspreekpunt binnen de organisatie. Als je belt, dan zien ze al aan je telefoonnummer dat jij het bent en pakken ze op met ‘Goedemorgen JK Nederland!’. Onze contactpersoon zorgt er voor dat wij snel en efficiënt worden geholpen.” Het hele ICT systeem is goed onder de loep genomen en aangepakt. “Ons systeem is geoptimaliseerd, waardoor wij minder storingen en uitval ervaren. Daardoor kunnen wij veel plezieriger en sneller werken!”, legt De Mik uit.

Advies aan ondernemers

Als laatste heeft De Mik nog een advies voor iedere ondernemer: “Kijk bij het kiezen van je leveranciers niet alleen naar kosten! Veel ondernemers zitten altijd op hun kosten te kauwen, maar uiteindelijk is kiezen voor de goedkoopste aanbieder altijd duurder op de lange termijn. Wij kozen voor AXS ict, omdat we weten dat we wanneer wij bellen het probleem wordt opgepakt en opgelost. Zo kunnen wij ons concentreren op ons werk. Je kunt beter bezig zijn met geld verdienen, dan met problemen oplossen. Uiteindelijk is de keuze voor AXS ict de juiste geweest!”.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer!

Categorie
Cases