Case MeShort - AXS ict
17712
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17712,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Case MeShort

Over dit project

MeShort heeft in AXS de juiste ICT-partner gevonden
We spreken met Ruud van Nieuwkerk, MeCruiter bij MeShort. “Bij AXS zijn het beetpakkers, ze staan altijd voor ons klaar om onze ICT-problemen op te lossen.”

AXS lost direct ICT-problemen op

MeShort is een jonge onderneming die zich richt op het faciliteren van een internet platform voor werkzoekenden en werkgevers. Ze richten zich voornamelijk op de doelgroep MBO+ en lager. “We zijn van mening dat het vinden van de juiste baan of de juiste kandidaat tegenwoordig veel sneller en beter kan, het nieuwe ondernemen. Dit sluit perfect aan op de aanpak van AXS: hebben wij een probleem, dan staan ze binnen vijf minuten in ons kantoor.” Dat ze samen in hetzelfde pand gevestigd zijn, helpt natuurlijk mee, maar ook op afstand worden alle ICT-problemen direct opgelost.

Wouter van AXS: “MeShort heeft een platform ontwikkeld om werknemers en werkgevers eenvoudig met elkaar in contact te brengen. Deze business heeft nog wel eens een grillig verloop en daarom hebben zij behoefde aan een ICT-omgeving die met ze meebeweegt. Dit hebben wij opgelost door alle benodigde diensten en apparatuur aan te bieden op in de vorm van een maandelijks opzegbare huurovereenkomst.”

Top samenwerking

Een ICT-dienstverlener heb je nodig om ICT-problemen op te lossen. En dat zo snel mogelijk. “Na gewerkt te hebben met verschillende ICT-dienstverleners, zijn we blij eindelijk de juiste partij gevonden te hebben. In het verleden waren we vaak ontevreden over de partijen waar we mee samenwerkten. In onze zoektocht naar de juiste ICT-partner hoefden we niet ver te reizen. Onze kantoren zijn allebei gevestigd in het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam en zodoende was de connectie snel gelegd. We werken nu een paar maanden samen en deze samenwerking met AXS bevalt super goed!”

Top service

Duidelijke communicatie, dat is wat voor MeShort zo belangrijk is. “AXS gebruikt geen wollige taal, de lijnen zijn kort en er is altijd iemand aanwezig. We nemen verschillende diensten af: telefonie, internet, computers – de hardware als ook de software – en ze richten alles voor ons in. Dit leveren ze ons tegen een scherpe prijs gecombineerd met super goede service!” Ruud van Nieuwkerk vat het nog eens samen: “Onze samenwerking verloopt gewoon goed! Ik kan AXS iedereen aanraden!”

Wil je weten hoe we ook voor jou een passende ICT-oplossing kunnen creëren? Neem dan contact met ons op.

Categorie
Cases