Case TWD - AXS ict
17583
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17583,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Case TWD

Over dit project

 

Ingenieursbureau Temporary Works Design (TWD) is, net als AXS, gevestigd in de Rotterdam Science Tower. Vanuit daar bedienen zij kun klanten met op maat gemaakte gereedschappen en tijdelijke constructies, onder andere op het gebied van sea fastening, pile handling, motion compensation en cable handling.

ICT ondersteuning

Jack van Meurs, TWD: “Ik verzorg zelf het eerstelijns support, maar het is fijn als ik voor grotere projecten hulp kan inschakelen. Aangezien ICT niet onze core business is en we te maken hebben met wisselende drukte, wilden we hier niet iemand volledig voor in dienst nemen. We zijn op zoek gegaan naar een ICT bedrijf dat op serverbasis alles kon regelen. We zijn hiervoor terecht gekomen bij AXS ICT, omdat zij in staat zijn om hulp of afstand te bieden, zonder dat er steeds iemand op kantoor is bij ons.”

ICT medewerker op afstand

Wouter Landa, AXS ICT: “De werkzaamheden van TWD bestaan voor een belangrijk deel uit het werken met zware teken- en rekenprogramma’s. De ICT-infrastructuur die hiervoor benodigd is, is dan ook net zo robuust en betrouwbaar als de oplossingen die TWD daarmee creëert. We verzorgen het beheer, support en de telefonie. Daarnaast ondersteunen we Jack wanneer hij hier behoefte aan heeft. Zo zijn we eigenlijk een flexibele ICT medewerker op afstand.”

Jack van Meurs: “Alle ICT vragen komen bij mij binnen en ik kijk vervolgens of ik het zelf oppak of dat ik de hulp van AXS inschakel. Deze samenwerking en communicatie bevalt goed. De dienstverlening was altijd al goed, maar is de afgelopen periode nog verder geprofessionaliseerd. Ze weten altijd wanneer en waarom we contact opnemen en kunnen ons daarom snel helpen. De flexibele inzet van de diensten van AXS zorgt ervoor dat zij meebewegen in onze rustige en drukkere periodes. Dat werkt zeer efficiënt!”

Bent u ook op zoek naar een flexibele ICT partner op afstand? Neem gerust eens contact met ons op!

Categorie
Cases