ISDN verdwijnt? Geen reden tot paniek! – AXS ict
18145
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18145,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

ISDN verdwijnt? Geen reden tot paniek!

Over dit project

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: de oude ISDN telefoonlijnen gaan verdwijnen. Reden voor paniek? Welnee, pas in september 2019 gaan we echt afscheid nemen. Maar waarom gaan ze er überhaupt mee stoppen? Wat moet u doen als u nog gebruik maakt van ISDN? En wat gaat dit allemaal kosten? Genoeg vragen om te beantwoorden in ons blog!

Waar beginnen ze aan?

Het lijkt nogal veel gedoe, het uitfaseren van de “ouderwetse vaste lijn”. Toch zijn in de afgelopen jaren veel bedrijven al overgestapt op bellen via het internet, wat we VoIP (Voice over Internet Protocol) telefonie noemen. Daarom heeft KPN ervoor gekozen om de traditionele diensten de komende jaren te moderniseren of vervangen.

Wat verandert er dan allemaal?

Eigenlijk is het gewoon hartstikke goed nieuws. Het betekent namelijk dat we weer een grote stap gezet hebben in automatisering. VoIP telefonie biedt veel meer mogelijkheden en functionaliteiten. Denk aan medewerkers die ook buiten kantoor gebruik kunnen maken van het centrale telefoonnummer, koppelingen met bedrijfsapplicaties en gespreksopnames van zowel vaste als mobiele gesprekken.

Hoeveel gaat dit geintje kosten?

Nieuwe technologieën zijn vaak duur. Het vervangen van hardware ook. Toch bent u met VoIP telefonie uiteindelijk goedkoper uit. U hoeft namelijk niet meer te investeren in dure telefooncentrales en ook de belkosten zijn lager omdat u via het internet belt. Scheelt weer toch?

En nu?

Laat u niet teveel afschrikken door alle campagnes rondom dit onderwerp. September 2019 is nog ver weg. Handelen uit paniek is daarom totaal niet nodig. Toch hebben veel bedrijven niet zonder reden gekozen voor VoIP. Mocht u ook van de voordelen willen profiteren die we hebben besproken, stap dan gerust over. Dan slaat u direct twee vliegen in één klap

Ik weet niet wat ik moet doen!

De voordelen afwegen tegen het mogelijke “gedoe” is soms wat lastig als je niet genoeg weet van het onderwerp. We helpen u graag om dit in kaart te brengen. Bel gerust eens met onze engineers!

Categorie
Nieuws