Maak kennis met Martijn - AXS ict
17920
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17920,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Maak kennis met Martijn

Over dit project

Martijn is mede-eigenaar van AXS en Manager Software. Stil zitten doet hij niet. Hij gaat graag op pad om in contact te komen met de klant en vindt het een uitdaging om software te ontwikkelen waar men blij van wordt. “Klantcontact is het leukste om te doen, je wordt dan bijna onderdeel van hun bedrijf. Dit past mij ook goed, want ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en bedrijven te ontdekken.”

Van programmeur naar mede-eigenaar

Martijn is 38 lentes jong, woont in Spijkenisse, is getrouwd en heeft twee kinderen. Van jongs af aan is hij zeer sportief. Hij heeft altijd gebasketbald en inmiddels is hij nu zelf ook coach van een eigen team. Daarnaast speelt hij in zijn vrije tijd graag een potje voetbal. Martijn is alweer zes jaar onderdeel van AXS. “Ik kwam binnen via een detacheringsbureau als programmeur, maar na een paar maanden wilden ze mij niet meer kwijt. Na ruim een jaar ging ik leiding geven aan de software-afdeling en sinds anderhalf jaar ben ik mede-eigenaar van AXS.”

De juiste software ontwikkelen

“In dit vak ben ik min of meer gerold vanuit mijn achtergrond in de elektrotechniek. Hier heb ik welgeteld twee maanden in gewerkt en ben toen in de ICT terecht gekomen. Ik vind mijn werk super leuk om te doen en heel erg afwisselend.” Martijn raakt enthousiast van al zijn projecten. “Het is de uitdaging om de juiste software te ontwikkelen waar mensen oprecht blij van worden.”

Op dit moment is hij voor drie dagen in de week gedetacheerd bij een grote olieterminal. De overige twee dagen is hij op kantoor te vinden. “Mijn dagen zijn divers omdat ik het volledige traject voor de klant verzorg: van het 1e gesprek tot en met het onderhouden van de applicatie. Het allerleukste van mijn werk is het vertalen van de wensen van de klant naar een uitgedacht concept én het ook daadwerkelijk te zien werken.”

Work hard play hard

“Bij AXS wordt hard gewerkt en tegelijkertijd ook hard gelachen. Ik creëer graag een leuke omgeving waar mensen graag naar toe gaan. Ik ben er dan ook trots op dat ik samen met mijn partners en collega’s AXS in de afgelopen jaren tot een succesvol bedrijf heb weten te maken.”

“Wij hebben intern korte lijnen en kunnen daardoor ook snel schakelen naar onze klanten toe. Het technische aspect is leuk, maar communicatie is net zo belangrijk. Daarnaast durven wij ook ‘nee’ te zeggen. Als iets niet kan of niet bij ons past, geven wij dat eerlijk aan. Aan deze kernwaarde houden wij vast: doen waar wij goed in zijn.”

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Categorie
Nieuws, Personeelsinterviews