Maak kennis met Marvin - AXS ict
17718
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17718,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Maak kennis met Marvin

Over dit project

Marvin (25) uit Bergschenhoek werkt inmiddels ruim drie jaar bij AXS ict. “September 2013 kwam ik binnen als stagiair en ik ben nooit meer weggegaan. In de loop der jaren ben ik gegroeid in mijn functie als System Engineer bij AXS ict.”

Klantadvies en collega’s
“Geen dag is hetzelfde voor mij. Soms werk ik een hele dag bij de klant zelf, andere dagen ben ik een vraagbaak voor mijn klanten en dan zijn er nog de dagen dat ik projecten opzet. Het leukste om te doen, vind ik toch wel het adviseren van klanten.” Naast zijn diverse werkzaamheden, zijn het de collega’s bij AXS ict die de dag van Marvin iedere keer weer een andere dynamiek geven. “Wij hebben een hele goede sfeer op onze werkvloer en dit is ook de sfeer die wij uitdragen naar onze klanten toe én die gewaardeerd wordt. Dat maakt AXS ict ook zo uniek.”

Cloud oplossingen
Nog even terug naar jouw projecten, waar moeten we dan precies aan denken? “Soms werken klanten nog in een omgeving met vele servers en dat is vandaag de dag niet altijd meer nodig. Wij zetten alles over in de Cloud en geven hierbij ook een stukje informatie, bijvoorbeeld middels scholing aan de medewerkers. Ik vind het belangrijk om altijd de beste oplossing voor mijn klanten te vinden en deze vervolgens te realiseren.”

Ontspannen en ambities
“In mijn vrije tijd ga ik graag naar Feyenoord of doe ik zelf aan sport. Daarnaast bezoek ik verschillende festivals en feesten. Muziek is daarom ook onmisbaar tijdens mijn dag, anders is het zo stil. Van kleins af aan wilde ik al iets met computers doen en dat is gelukt! Ik vind het mooi om te zien dat mensen soms vol verbazing reageren op ICT, alle mogelijkheden die er zijn waar zij geen weet van hebben. Ik wil mijzelf daarom altijd blijven ontwikkelen en samen met mijn collega’s AXS ict nog succesvoller maken!”

Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Welke passende ICT-oplossing wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Categorie
Nieuws, Personeelsinterviews