Maak kennis met Maurits de Ruiter – AXS ict
18141
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18141,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Maak kennis met Maurits

Over dit project

Hij bruist van de energie en is gek van ICT: Maurits de Ruiter is de nieuwste aanwinst binnen het AXS ict team. “In mijn vak komen techniek en mensen samen, daar word ik echt blij van.”

Maurits, hoe ben je bij AXS terecht gekomen?

“Ik was al werkzaam als systeembeheerder en hielp in die functie klanten met korte vragen. Zo’n tien minuten werkte ik aan een opdracht en ging dan weer door naar de volgende. Dit was lekker afwisselend en ik heb ontzettend veel geleerd. Op een gegeven moment was ik wel toe aan een volgende stap: meer verantwoordelijkheid en uitdagendere klussen. Toen wees mijn neef mij op een leuke vacature bij AXS ict. Dit bleek van beide kanten een goede match!”

En wat doe je hier precies?

“Ik houd me bezig met systeembeheer en programmeren. In mijn werkzaamheden komen techniek en mensen samen, dat past goed bij me. Het leuke aan programmeren vind ik om aan iets zichtbaars te bouwen en een idee in de praktijk te brengen. En als er iemand belt met een probleem, los ik dat net zo graag op. Mijn dag is geslaagd wanneer ik mensen blij heb gemaakt.”

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

“In mijn vrije tijd game ik graag, thuis op de Xbox. Daar is mijn vrouw trouwens niet altijd even blij mee haha! Ter afwisseling kijk ik dan ook graag een goede serie of lees ik een boek.”

Heb je bij AXS ict gevonden wat je zocht?

“Absoluut! Elke dag is hier anders. Ik zoek dingen tot op de bodem toe uit en draag zelfstandig oplossingen aan. Ik werk aan specifieke verbeteringen voor servers, programmeer en help klanten; telefonisch of face to face. Daar krijg ik energie van!”

Advies nodig van Maurits of toch nog iets meer van hem weten? Bel hem gerust voor een kop koffie!

Categorie
Nieuws, Personeelsinterviews