Overzicht geeft rust: Microsoft To Do - AXS ict
18687
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18687,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Overzicht geeft rust: Microsoft To Do

Over dit project

In onze Office 365 blog behandelen wij bekende en minder bekende onderdelen van Office 365. Vandaag: To Do.

De naam zegt het al: wat moet er gebeuren? In de basis is To Do een takenappje. En daar zijn er inmiddels meer dan genoeg van. De kracht van To Do zit in de combinatie van een goede basis (To Do is gebaseerd op Wunderlist, wat Microsoft in 2015 heeft overgenomen), aangevuld met integratie met andere onderdelen van Office 365.

Zo verzamelt To Do de taken die zijn aangemaakt in Planner waardoor To Do een goed overzicht geeft van alles wat je nog moet doen, zowel je eigen taken als de taken die aan jou zijn toegewezen. Je maakt eenvoudig (gedeelde) takenlijsten en maakt deze herkenbaar met een icoontje. Ook heel handig: emails die je in Outlook voorziet van een vlag, komen ook terug in To Do.

To Do is er als online app, desktop app en mobiele app. Dus je hebt altijd en overal toegang. Het is bewezen: overzicht geeft rust. Meer weten? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Categorie
Blogs