Maak kennis met Patrick - AXS ict
17883
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17883,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Maak kennis met Patrick

Over dit project

Patrick is met zijn 21 jaar de jongste aanwinst bij AXS ict. Het beste te omschrijven als leergierig en enorm gedreven. “Ik werk nu ruim een jaar bij AXS en geen dag is nog hetzelfde geweest. We hebben een hele goede sfeer op kantoor en mijn collega’s spelen daar een grote rol in. Samen maken wij de werkplek tot wat deze nu is: een plek waar je jezelf kunt zijn én ontwikkelen.”

Klantsupport staat centraal
“Ik ga met plezier naar mijn werk én weer naar huis. Iedere keer kijk ik terug op een productieve dag, leuk klantcontact en het feit dat ik ze goed heb kunnen helpen. Samen met Taoufik verzorg ik de eerstelijns support voor AXS. Wanneer je ons belt, is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Samen proberen we het vraagstuk van de klant op te lossen. Lukt dit niet, dan zetten we de klant intern door naar onze andere collega’s. Mijn kennis uitbreiden is dan ook mijn ambitie, om zo problemen nog sneller op te lossen. Mijzelf ontwikkelen, zodat ik zo min mogelijk support van mijn collega’s nodig heb, omdat ik deze expertise dan zelf bezit.”

Iedere dag ontspannen
“Ik kom uit Rotterdam, mijn werk is lekker dichtbij. Naast mijn baan bij AXS ontspan ik met sport, bijvoorbeeld fitness. Daarnaast ga ik ook heel graag op reis! Ook tijdens mijn werkdag zorg ik voor ontspanning: iedere dag ga ik een half uur naar het park dat naast ons kantoor ligt. Even wandelen, gedachten op orde, de wind door mijn haren, genieten van het buiten zijn!”

Mijzelf altijd ontwikkelen
Waarom sta jij ’s ochtends op en ga je naar je werk? “De uitdaging in mijn werk, dat vind ik het leukste! Ieder vraagstuk is nieuw, dan mag ik uitzoeken hoe wij de beste oplossing bieden. Klanten helpen maakt mijn werk heel divers én leuk. Wanneer ik op kantoor kom, weet ik niet wat de dag gaat brengen. Daarnaast vind ik het heel interessant om de groei van AXS zelf te zien, hoe wij ons samen steeds maar blijven ontwikkelen. Daar ben ik graag een onderdeel van.”

Bent u benieuwd naar welke oplossingen wij voor u hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Categorie
Nieuws, Personeelsinterviews