Maak kennis met Taoufik - AXS ict
17666
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17666,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Maak kennis met Taoufik

Over dit project

Taoufik (26) is nog helemaal vers bij AXS, hij is sinds drie maanden werkzaam. “Ik was voorgesteld door mijn ex-werkgever, hij heeft een connectie met mijn collega Marvin. Zo ben ik eigenlijk binnengerold.” Hij is geboren en getogen in Rotterdam. In zijn vrije tijd actief met verschillende sporten óf hij gaat ontspannen met familie en vrienden.

Zorg voor de klant
“Ik ben iemand die niet thuis stil kan zitten en steek graag mijn handen uit de mouwen. Mijn werk is een groot onderdeel van mijn leven en ik sta iedere dag met plezier op om naar kantoor te gaan. In mijn vorige baan was ik systeembeheerder. Nu heb ik verschillende taken. Ik verleen support aan onze klanten, beheer en onderhoud de servers, houd de back-ups in de gaten, et cetera. Als ik het moet samenvatten, dan neem ik de ICT zorg van de klanten op mij.”

Hobby is werk
Over de vraag wat Taoufik het leukste vindt om te doen bij AXS, hoeft hij niet lang na te denken: “Het helpen van de klanten. Dat je ze tevreden kunt stellen en ze blij zijn met ons.” Hij is gedreven om iedereen met een positief gevoel achter te laten. “Ik ben al sinds mijn twaalfde bezig met computers. Destijds was dat hip en nieuw. Het mooie is dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. AXS is sterk in dienstverlening en dat past helemaal in mijn straatje. Wij maken geen verschil, iedereen wordt op dezelfde manier geholpen.”

Collega’s maken AXS uniek
“Mijn collega’s zijn het allerbelangrijkste. Heb je geen fijne collega’s, dan ga je ook niet met een goed gevoel aan het werk. Recentelijk hebben we nog een teamuitje gehad. Dit was super gezellig en zo kon ik iedereen nog beter én op een andere manier leren kennen.” Naast die gezellige collega’s is er nog een ding wat niet mag ontbreken tijdens de werkdag van Taoufik: “Goede koffie, zo start ik mijn dag het liefste!”

Categorie
Nieuws, Personeelsinterviews