Vacature Support & System Engineer - AXS ict
17914
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17914,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Vacature Support & System Engineer

Over dit project

#Microsoft #HBO-denk/werkniveau #junior/medior/senior

Als Support & System Engineer bij AXS heb je een leuke en veelzijdige job in een dynamische omgeving met alle ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Wij horen je al denken: jaja… mooi verhaal! #hoedan

Oké, we leggen het even uit aan de hand van wie wij zijn en wat wij doen.

Wij hebben een duidelijke mening: onze klanten moeten doen waar zij goed in zijn. ICT is daarbij een onmisbaar (hulp)middel maar heeft altijd tot doel om de business te ondersteunen. Wij doen dit door onze klanten te voorzien van full-service dienstverlening. Eerst gaan we met ze in gesprek over wat ze doen en hoe ze werken. Daar zoeken we de juiste ICT-middelen bij die wij vervolgens implementeren, onderhouden en beheren. Daar worden zij blij van en dat vinden wij leuk! Jij ook? Lees dan verder.

Full-service betekent bij ons dat wij alles voor onze klanten regelen. Alles? Nou ja, op ICT-gebied dan. Maar dat is nogal breed. Sommige klanten vinden dat alles met een stekker ICT is. En met de opkomst van IoT is dat nog niet eens zo’n rare gedachte. Maar goed, terug naar ons werk: wij zijn dus regelaars. Wij regelen dat de juiste ICT-middelen worden ingezet en vervolgens dat deze ook blijven werken. Dat betekent dat je zowel bezig bent met het realiseren van nieuwe zaken als het operationeel houden van bestaande onderdelen. Dat doe je door deze proactief te beheren om te voorkomen dat er iets fout gaat en support te verlenen als het toch niet helemaal goed loopt of wanneer de klant hier vragen over heeft. Veelzijdig toch?

Wij zijn gevestigd binnen het Erasmus Centre for Entrepreneurship (zie ece.nl) in de Rotterdam Science Tower (RST) aan de Marconistraat in Rotterdam (vlakbij metrostation Marconiplein en met een parkeergarage naast het gebouw). Het ECE biedt onder andere kantoorruimte aan start-ups en hier zijn al vele succesvolle bedrijven uit voort gekomen. Vinden wij wel dynamisch.

Het verloop van je carrière bij AXS heb je zelf in de hand. Creatieve ideeën en eigen initiatief worden door ons toegejuicht. Je kennis verbreden met een training, cursus of zelfstudie? Een stukje hard- of software nodig voor een test? Als jij er een goed verhaal bij hebt, regelen wij het voor je!

Goed, genoeg over ons (de rest kun je vinden op onze website). Nu nog even over jou.

Om als Network & System Engineer bij AXS aan de slag te gaan ben je klantgericht, communicatief vaardig en intelligent. Bovendien heb je oog voor kwaliteit en veiligheid. We lichten het weer even toe…

Onze klanten moeten kunnen doen waar zij goed in zijn. Jouw primaire doel is om ze daar zo goed mogelijk bij te helpen! Heldere communicatie is daarbij van essentieel belang. Jij snapt hoe hun ICT-middelen werken en kunt de vertaalslag maken naar de kernactiviteiten van de klant. Dit vereist enerzijds inhoudelijke kennis maar ook zeker het vermogen om logische verbanden te leggen.

Tot slot nog even over kwaliteit en veiligheid. Het zal je niet zijn ontgaan dat de risico’s op het gebied van informatieveiligheid steeds groter worden, ook voor het MKB (onze klanten). AXS is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan hoge eisen of het gebied van informatieveiligheid. Dat dit kwalitatief hoogwaardige dienstverlening vereist, is daar een logisch gevolg van.

Past al het bovenstaande goed bij jou? Neem dan telefonisch contact op met Martijn Mekkelholt (088-1123151). Ook als je nog vragen hebt, kun je hem even bellen.

We horen graag van je!

Categorie
Vacatures