AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam - Software
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Software

Iedereen kent voorbeelden van bedrijven die geld weggooien door inefficiënt te werken. Daar wilt u vast niet bij horen! Vraagt u zich wel eens af hoe veel geld u kunt besparen door processen te automatiseren? Welke processen in uw organisatie komen vaak terug en kosten veel tijd? Laat software voor u werken!

Maatwerk software-oplossingen

Iedere onderneming is uniek. Hierdoor kunt u soms meer wensen hebben dan een standaard softwarepakket kan bieden. AXS ict ontwikkelt daarom software voor u op maat! Hiervoor doorlopen we drie stappen:

Stap 1 – Inventarisatie

Worden er in uw organisatie terugkerende werkzaamheden uitgevoerd die veel tijd kosten? Gebruikt u nog steeds Microsoft Excel of Access? Wellicht kunt u efficiënter werken door deze processen te automatiseren. Wij onderzoeken dit samen met u en zetten hierbij úw activiteiten centraal. Onze software-adviseurs stellen een concreet ICT-ontwerp samen.

Stap 2 – Ontwikkeling

Met het ICT-ontwerp gaan onze softwareprogrammeurs aan het werk. Vaak is een simpele oplossing voldoende om een retournerend proces helemaal te automatiseren. Door in korte stappen te ontwikkelen, is het proces zeer goed beheersbaar en bij te sturen. Zo maken we samen weloverwogen keuzes. Het eindresultaat: software die voor u werkt en waarmee u meteen aan de slag kunt!

Stap 3 – Onderhoud

Er komen natuurlijk regelmatig updates van besturingssystemen zoals Windows. Wij zorgen voor de juiste software-aanpassingen, zodat uw software de blijft functioneren. En dankzij onze verschillende supportmogelijkheden krijgt u ook de ondersteuning die past bij uw specifieke situatie.

Software advies

Kiest u voor een standaard software-oplossing voor uw bedrijfsproces? De keuze voor een softwarepakket moet in één keer goed zijn! Niet alleen zijn er de facturen van de softwareleverancier, ook uw personeel moet opgeleid worden en wennen aan het nieuwe programma. Dit maakt invoeren van een nieuwe software-oplossing een ingrijpende gebeurtenis, zelfs wanneer u kiest voor een standaard softwarepakket. Maar hoe kiest u nu het beste softwarepakket uit het grote aanbod? Voorkom onaangename verrassingen en maak een weloverwogen keuze dankzij de software-consultants van AXS ict!

Wilt u efficiënte software om uw bedrijfsprocessen te versnellen? Slimmer werken begint bij AXS ict! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!