AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Systems
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Systems

ICT-infrastructuur

Hoe richt ik de ICT van mijn bedrijf in? Welke computers hebben we nodig? Waar slaan we bestanden op? Moet ik gebruik maken van cloud applicaties of moet zelfs mijn hele organisatie werken in de cloud? Herkent u deze vragen? Wij krijgen ze dagelijks bij het ontwerpen van ICT-infrastructuren. Het geheim is dat geen enkele organisatie hetzelfde werkt. Voor geen enkele organisatie is daarom de ICT-infrastructuur hetzelfde. AXS ict richt uw unieke ICT-infrastructuur in van voor tot achter!

Lees meer

photo-1445551712021-28753c605094
foto6

Beheer & Support

Loopt u er tegen aan dat u regelmatig druk bent met het up-to-date of werkend houden van uw ICT? Wat jammer, u zou zich beter kunnen bezig met de bedrijfsactiviteiten waarop u zich richt! Bij AXS ict zit een team van specialisten voor u klaar om u dit werk pro-actief uit handen te nemen. Zo kunt u zich bezig houden met waar uw bedrijf voor bedoeld is. Maak kennis met de Beheer & Support service van AXS ict!

Lees meer

Hardware

Uw beeldschermen zijn hard aan vervanging toe. En uw firewall ook. En hoe oud zijn de servers ook al weer? Misschien ziet u op tegen het vervangen van uw ICT-hardware. Er kan veel uitzoekwerk bij komen kijken. En hoe weet je zeker dat systemen goed samenwerken? AXS ict helpt u graag bij het succesvol invullen van uw hardware-behoefte. Wij verwijzen u graag naar een zeer betrouwbare leverancier. Waar nodig adviseren wij u graag over de aan te schaffen hardware!

Lees meer

q
photo-1427088625471-da8a7193afd3

Clouddiensten

Zijn uw medewerkers veel onderweg? Moet u overal kunnen werken en bij uw bestanden kunnen komen? Overweegt u al om in de cloud te gaan werken? In veel gevallen is het een interessant alternatief voor de aanschaf van een hardware ICT-infrastructuur! Veel ICT-oplossingen zijn beschikbaar als dienst in de cloud. Is in de cloud werken iets voor uw bedrijf? AXS ict neemt eerst samen met u uw situatie onder de loep. Vervolgens leveren we u de clouddiensten die uw onderneming helpen uw doelen te bereiken!

Lees meer

Internetverbindingen

Denkt u na over een snellere internetverbinding? Een goede en stabiele internetverbinding is inderdaad voor bijna ieder modern bedrijf een basisvoorwaarde. Welke internetverbinding is nu geschikt voor uw bedrijf? En welke mogelijkheden zijn er? En hoe weet u nu of bijvoorbeeld een glasvezelverbinding beschikbaar is voor uw bedrijf? AXS ict adviseert u graag en installeert de internetverbinding die het beste past bij de werkzaamheden van uw bedrijf.

Lees meer