AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Beheer & Support
17994
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17994,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Beheer en Support

Loopt u er tegen aan dat u regelmatig druk bent met het up-to-date of werkend houden van uw ICT? Wat jammer, u zou zich beter kunnen bezighouden met de kern van uw bedrijfsactiviteiten! Bij AXS ict zit een team van specialisten voor u klaar om u dit werk pro-actief uit handen te nemen. Zo kunt u zich bezig houden met waar uw bedrijf voor bedoeld is. Maak kennis met de Beheer & Support service van AXS ict!

Altijd up-to-date dankzij Beheer

De hoeveelheid systemen binnen de ICT-infrastructuur neemt voor veel bedrijven toe. Ieder systeem heeft behoefte aan updates en onderhoud, om werkend te blijven én om de beveiliging optimaal te houden. Loopt de beveiliging van een server, firewall of computer achter? Dan is uw hele organisatie in gevaar! De Beheer-afdeling van AXS ict monitort en beheert daarom pro-actief uw systemen. Gaat het toch mis? Dan heeft AXS ict Beheer gezorgd voor betrouwbare back-ups. Zo voorkomt u dat uw organisatie kwetsbaar wordt voor dreigingen van buitenaf.

De helpende hand van Support

Dankzij het werk van Beheer voorkomen we dat er iets met uw systemen fout zou gaan. Hebt u toch een vraag of stuit u toch op een probleem? Dan staat het AXS ict Support- team klaar om u ondersteuning te bieden! Wij zorgen er voor dat uw nieuwe medewerker snel een nieuwe werkplek krijgt. Of dat de server die is uitgevallen snel weer draait. Zo kunt u snel weer doen waar ú goed in bent!

Duidelijk voorstel op maat

Bij AXS ict weet u van tevoren waar u financieel aan toe bent. U ontvangt een vaste maandelijkse prijs voor Beheer, op basis van de ICT-systemen die uw organisatie gebruikt. Het liefst werken we ook met een vaste prijs voor Support, waarbij we kijken naar de inrichting van uw bedrijf. U krijgt dus altijd een voorstel op maat, zodat u geen cent te veel betaalt! Langdurige contracten kennen we niet. Wij geloven dat u onze klant blijft zolang u tevreden bent. We bewijzen het u graag!