AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Clouddiensten
17996
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17996,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Clouddiensten

Zijn uw medewerkers veel onderweg? Moet u overal kunnen werken en bij uw bestanden kunnen komen? Overweegt u al om in de cloud te gaan werken? In veel gevallen is het een interessant alternatief voor de aanschaf van een hardware ICT-infrastructuur! Veel ICT-oplossingen zijn beschikbaar als dienst in de cloud. Is in de cloud werken iets voor uw bedrijf? AXS ict neemt eerst samen met u uw situatie onder de loep. Vervolgens leveren we u de clouddiensten die uw onderneming helpen uw doelen te bereiken!

Flexibel en wendbaar dankzij de cloud

Een goede internetverbinding en een werkende computer. Dat is alles wat u nodig hebt om te kunnen werken in de cloud. In plaats van het inrichten van een serverruimte met ruimteverslindende hardware, volstaat een goede internetverbinding. Werkt u op locatie maken en hebt u toegang tot een wifi-netwerk? Dan kunt u ook werken met de programma’s en applicaties waar u altijd mee werkt. Dit maakt u zeer flexibel en wendbaar. Verhuist u uw bedrijf naar een andere locatie? U hoeft dan alleen te zorgen voor een goede internetverbinding op de nieuwe locatie! En wanneer uw organisatie groeit, dan is het aantal virtuele werkplekken zeer eenvoudig uit te breiden. Eén telefoontje met de afdeling Support volstaat in de meeste gevallen al!

Niet investeren in hardware en software

Werkt u de cloud, dan scheelt u dit diverse investeringen. Een server voor data-opslag is niet nodig, dankzij onze veilige Virtual Private Server dienst. U beschikt dan over serverruimte, maar de server staat niet in uw bedrijfspand. Zo bent u gelijk beveiligd tegen verlies van gegevens, bijvoorbeeld wanneer uw bedrijfspand of woning in de brand vliegen! Gebruikt u de bekende Microsoft Office programma’s, zoals Word, Excel en Powerpoint? Wanneer u werkt in de cloud, hoeft u niet te investeren in de aanschaf van het softwarepakket Microsoft Office. In plaats daarvan neemt u Office365 af in abonnementsvorm, voor een klein bedrag per maand! Bijkomstig voordeel is dat uw softwarepakket niet veroudert, u werkt altijd met de nieuwste softwareversie!

ICT om uw bedrijf verder te helpen

Graag denken we met u mee over uw ICT-inrichting. Past werken in de cloud bij uw bedrijfsactiviteiten en -doelstellingen? We brengen graag uw processen in kaart en richten uw ICT zó in dat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent!