AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – ICT-infrastructuur
17988
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17988,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

ICT Infrastructuur

Hoe richt ik de ICT van mijn bedrijf in? Welke computers hebben we nodig? Waar slaan we bestanden op? Moet ik gebruik maken van cloud applicaties of moet zelfs mijn hele organisatie werken in de cloud? Herkent u deze vragen? Wij krijgen ze dagelijks bij het ontwerpen van ICT-infrastructuren. Het geheim is dat geen enkele organisatie hetzelfde werkt. Voor geen enkele organisatie is daarom de ICT-infrastructuur hetzelfde. AXS ict richt uw unieke ICT-infrastructuur in van voor tot achter!

Hoe werkt uw organisatie?

AXS ict verzorgt voor u het hele design van uw ICT-infrastructuur. Voordat we de structuur gaan ontwerpen, kijken we eerst naar hoe u werkt. Alles wat u doet, bepaalt hoe de ICT-structuur eruit komt te zien. Onze engineers ontwerpen met die informatie de ICT-werkomgeving van voor tot achter. In het ontwerp staat bijvoorbeeld beschreven welke hardware en software nodig is, of u bepaalde applicaties nodig hebt, waar bestanden worden opgeslagen en hoe de beveiliging van uw systemen wordt geregeld.

Focus op uw eigen business

U moet doen waar u goed in bent. Daarbij is ICT een hulpmiddel en geen doel. Een goede ict-infrastructuur helpt u om sneller en efficiënter te werken. Hiervoor zijn veel middelen beschikbaar in de markt, maar niet ieder middel is voor uw organisatie geschikt. U moet gebruik maken van de diensten die goed passen bij de werkzaamheden van uw bedrijf! AXS ict stelt bij alles uw bedrijfsactiviteiten voorop en zorgt voor de ICT-middelen die uw werkzaamheden ondersteunen. Zo bereikt u sneller úw doel!

Eén aanspreekpunt voor uw ICT

Van de aanschaf van hardware of software tot ontwerp, uitvoering en ondersteuning, AXS ict biedt u het single point of contact op ICT-gebied. Zo hoeft u niet met meerdere partijen om tafel te zitten om uw ICT-werkomgeving in te richten en te beheren. Onze focus is u tevreden te maken. U bent en blijft klant bij ons omdat u tevreden bent, niet omdat u onder onder contract staat. Daarom zit u niet vast aan langdurige contracten.

Maak kennis met de full-service ICT van AXS ict!