AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Internetverbindingen
17992
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17992,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Internetverbindingen

Denkt u na over een snellere internetverbinding? Een goede en stabiele internetverbinding is inderdaad voor bijna ieder modern bedrijf een basisvoorwaarde. Welke internetverbinding is nu geschikt voor uw bedrijf? En welke mogelijkheden zijn er? En hoe weet u nu of bijvoorbeeld een glasvezelverbinding beschikbaar is voor uw bedrijf? AXS ict adviseert u graag en installeert de internetverbinding die het beste past bij de werkzaamheden van uw bedrijf

Glasvezel en DSL verbindingen

Een verbinding met het internet komt tot stand via een koperdraadverbinding of via een aansluiting op het glasvezelnetwerk. De hoogste snelheid wordt geboden door het glasvezelnetwerk. DSL verbindingen lopen via het koperdraadnetwerk, waarbij VDSL de snellere opvolger is van de ADSL-verbindingen. VDSL en glasvezel zijn echter nog niet overal beschikbaar. AXS ict adviseert u op basis van beschikbaarheid, kosten én de behoefte van uw bedrijf. Wij geloven hierbij dat ICT geen doel op zich is, maar het middel om uw bedrijfsdoelen te bereiken!

Beschikbaarheidscheck internetverbindingen

Denkt u over een andere internetverbinding voor uw bedrijf? Wij controleren graag voor u welke internetaansluitingen op uw locatie beschikbaar zijn!

Neem even contact op en vraag naar de beschikbaarheidscheck.

Connectiviteit voor werken in de cloud

Werkt uw organisatie deels of geheel in de cloud? Dan is een stabiele en betrouwbare internetverbinding onmisbaar! Neem hiervoor contact op met AXS ict. Wij zorgen voor een werkende internetverbinding, waar nodig inclusief hardware als routers en switches. Ook de beveiliging van uw internetverbinding nemen wij voor onze rekening. Daarnaast werkt onze afdeling Beheer & Support pro-actief om uw connectie optimaal beveiligd en up-to-date te houden. Zo kunt u ongestoord doorwerken en doen waar u goed in bent. Wilt u een snellere internetverbinding voor uw organisatie? Neem gerust contact op met AXS ict en vraag een vrijblijvende offerte aan!