Telefonie - AXS ict - Rotterdam
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Telefonie

Efficiënte telefonie als visitekaartje

Lang in de wacht staan, niet bereikbare medewerkers, een te ingewikkeld keuzemenu.. Hoe is het bij u geregeld? Wie u ook vraagt naar ervaringen met bellen naar bedrijven, iedereen heeft er wel er wel verhalen over. Met name de minder positieve ervaringen blijven het langst hangen. De manier van telefonische behandeling zegt een klant al veel over het bedrijf. Met de telefonie-oplossingen van AXS ict beschikt u over oplossingen die uw bedrijfsprocessen effectief en efficiënter maken. Daarmee geeft u pas echt een goed visitekaartje af!

Inventarisatie van uw behoefte

Wat is voor uw bedrijf de beste oplossing? Laat u de telefoon opnemen door een telefoniste? Komt de klant eerst in een keuzemenu? Hebben alle medewerkers een direct nummer? Moeten uw medewerkers onderweg ook bereikbaar zijn op het vaste nummer? Belt uw bedrijf nog over ISDN-telefoonlijnen, of belt u al via uw internetverbinding? Voor ieder bedrijf zijn de antwoorden op deze vragen anders, of verandert de behoefte regelmatig. AXS ict inventariseert uw huidige wensen nauwkeurig, om voor uw situatie de ideale telefonie-oplossing samen te stellen. Het doel: uw bedrijfsprocessen efficiënter maken! Graag gaan we met u in gesprek.

De beste telefonie-oplossingen

U regelt uw bedrijfstelefonie makkelijk en snel via AXS ict. Iedere gewenste functionaliteit is eenvoudig in of uit te schakelen. De oplossingen gaan van VoIP telefonie tot vast mobiel integratie. Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe? Hosted telefonie maakt een telefooncentrale overbodig, omdat u belt in de cloud! Zo is er voor iedere mogelijke situatie een efficiëntere methode denkbaar. Na het inregelen van uw telefonie, neemt u de dienst af in een abonnementsvorm. Eenvoudiger kan niet! Het loont dus altijd om uw telefonie onder te brengen bij AXS ict.

Maak kennis met de full-service telefonie oplossingen van AXS ict en start met efficiënter bellen. Ontdek de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op maat voor u!