AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – ICT-infrastructuur
18438
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18438,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Voor communities

Communities zoals verzamelgebouwen, start-up & innovation centres en incubators worden steeds populairder. En dat is niet zo gek, uit eigen ervaring weten wij dat communities veel te bieden hebben. Tenminste, als er een leuke sfeer heerst én er goede faciliteiten aanwezig zijn. Professionele ICT-voorzieningen zijn bijvoorbeeld onmisbaar. En daar komen wij om de hoek kijken.

ICT VOOR COMMUNITIES EN INDIVIDUEEL

Wij leveren zowel aan communities als aan de individuele bedrijven binnen deze communities verschillende ICT-diensten. Denk hierbij aan een internetverbinding die beschikbaar wordt gesteld vanuit de community, maar ook individuele extra bandbreedte, telefonie- en Cloudoplossingen, ICT-beheer en soft- en hardwareoplossingen. Zo hebben bedrijven binnen communities slechts één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk, toch?

ROTTERDAM SCIENCE TOWER

Dit doen we bijvoorbeeld al in de Rotterdam Science Tower, waar we zelf gevestigd zijn. In deze toren zijn twee communities aanwezig: ECE en Labhotel. Hiervoor leveren we gedeelde diensten, maar bedienen ook de individuele bedrijven in het pand. Voor deze organisaties is dat heel gemakkelijk, zij werken met één partij, die ook nog eens onder hetzelfde dak zit. Bij vragen of storingen lopen ze gewoon ons kantoor binnen en kunnen we direct helpen. Ideaal!

CASES

Martin Luxemburg, ECE: “Met zoveel verschillende huurders heb je echt een partij nodig die flexibel is, meedenkt en mee kan groeien. Naast de prettige samenwerking is de kwaliteit van het internet ook nog eens perfect. Ik kan AXS ict echt van harte aanbevelen aan andere communities.”
> Lees de case

Mark Schellekens, LabHotel: “Onze huurders moeten beschikking hebben over een goede infrastructuur voor netwerk, communicatie en databewerking. Dit vraagt om flexibiliteit en continuïteit, zodat huurders zorgeloos aan de slag kunnen met de faciliteiten die zij specifiek nodig hebben. AXS ict verzorgt dit perfect voor ons.”
> Lees de case

Wil je weten wat we voor jouw community kunnen betekenen? Plan dan een kennismaking met ons in!