AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Systems
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Voor MKB

Op zoek naar full service ICT ondersteuning? Een bedrijf dat adviseert wat je daadwerkelijk nodig hebt? Niets meer en niets minder? Persoonlijk, duidelijk én no-nonsense? Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat jij efficiënt en zorgeloos kunt doen waar je goed in bent. Dat doen we met behulp VoIP telefonie, Cloud, Internetverbindingen, ICT-infrastructuur, Beheer & Support, Software en Hardware.

De invulling van de ICT-infrastructuur ziet er natuurlijk voor ieder bedrijf anders uit. Vertel ons hoe jij nu werkt én hoe je in de toekomst zou willen werken. Graag stellen wij voor jouw organisatie een passende ICT-oplossing samen!

Voip-telefonie-overzicht

VoIP telefonie

VoIP telefonie is hét antwoord op traditionele, zakelijke telefonie. Bijvoorbeeld omdat een traditionele telefooncentrale al lang niet meer voldoet. Omdat je medewerkers thuis, op locatie en onderweg net zo moeten kunnen werken als op de zaak. Omdat het overzichtelijker is en je eenvoudig op- en af kunt schalen. En geloof het of niet, het is nog goedkoper ook! Als je de argumenten om voor VoIP telefonie te kiezen op een rij zet, kun je er eigenlijk niet omheen. VoIP is de ideale zakelijke telefonie-oplossing. Maak kennis met VoIP telefonie van AXS ict en start met efficiënter bellen!

Lees meer

Cloud

Je hoeft al lang niet meer altijd onderweg te zijn om voor de Cloud te kiezen. De Cloud biedt veel meer voordelen dan plaats en tijd onafhankelijk werken. Zo is software altijd up-to-date, je bestanden en programma’s beter beschermd en hoef je je niet te verdiepen in allerlei hardware. En dat zijn nog maar enkele argumenten vóór de Cloud. Steeds meer ICT-oplossingen zijn beschikbaar als dienst in de Cloud. En als we naar de toekomst kijken neemt dat nog verder toe. Ontdek samen met AXS ict welke Cloud oplossingen geschikt zijn voor jouw bedrijf!

Lees meer

Cloud-overzicht

Internetverbindingen

Een goede, stabiele internetverbinding is voor ieder bedrijf een basisvoorwaarde. Maar welke internetverbinding is geschikt voor jouw bedrijf? Wat is voor jou het belangrijkst? Snelheid, glasvezel of koper, kwaliteit of kosten? Allemaal dingen waar je over na moet denken. AXS ict helpt je met het inventariseren van de mogelijkheden en vertaalt die naar jouw wensen. Voor nu en in de toekomst. En we adviseren én installeren de internetverbinding die het beste past bij jouw bedrijf!

Lees meer

ICT-infrastructuur

Het aanleggen van de juiste ICT-infrastructuur is maatwerk. Iedere organisatie is uniek en heeft dus ook zijn eigen ICT-behoefte. Wij krijgen dagelijks vragen over de inzet van de juiste ICT-middelen. Welke computers zijn er nodig? Waar slaan we bestanden op? Maak ik gebruik van Cloudapplicaties, of moet mijn hele organisatie werken in de Cloud? AXS ict heeft of ontwikkelt een antwoord op al jouw ICT-vragen en -behoeften en richt jouw complete, unieke ICT-infrastructuur in!

Lees meer

ICT-infrastructuur
Beheer-support

Beheer & Support

Ben je veel tijd kwijt aan het up-to-date of werkend houden van je ICT? Tijd die je liever besteedt aan het doel van je bedrijf? Bij AXS ict zit een team van specialisten voor je klaar om je dit werk proactief uit handen te nemen. Zo kun jij je bezighouden met waar je bedrijf voor bedoeld is. Maak kennis met de Beheer & Support service van AXS ict!

Lees meer

Software

Iedereen kent voorbeelden van bedrijven die geld weggooien door inefficiënt te werken. Daar wil jij vast niet bij horen! Vraag je je wel eens af hoe veel geld je kunt besparen door processen te automatiseren? Welke processen in jouw organisatie komen vaak terug en kosten veel tijd? Daar zijn slimme oplossingen voor. Laat software voor je werken!

Lees meer

foto6
Hardware

Hardware

Je beeldschermen zijn hard aan vervanging toe. De firewall ook. En hoe oud zijn de servers ook alweer? Misschien zie je op tegen het vervangen van de ICT-hardware. Of twijfel je of dit het juiste moment is om over te gaan naar de Cloud. Er kan veel uitzoekwerk bij komen kijken. En hoe weet je zeker dat systemen goed samenwerken? Of dat de migratie goed verloopt? AXS ict helpt je graag bij het succesvol invullen van jouw hardware-behoefte. Wij verwijzen graag naar een zeer betrouwbare leverancier. Waar nodig adviseren wij je vrijblijvend over de aan te schaffen hardware!

Lees meer