AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Beheer & Support
17994
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17994,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Beheer en Support

Ben je veel tijd kwijt aan het up-to-date of werkend houden van je ICT? Tijd die je liever besteedt aan de kern van je bedrijfsactiviteiten? Bij AXS ict zit een team van specialisten voor je klaar om je dit werk proactief uit handen te nemen. Zo kun jij je bezighouden met waar je bedrijf voor bedoeld is. Maak kennis met de Beheer & Support service van AXS ict!

ALTIJD UP-TO-DATE DANKZIJ BEHEER

Ieder systeem heeft behoefte aan updates en onderhoud om werkend te blijven én om de beveiliging optimaal te houden. Loopt de beveiliging van een server, firewall of computer achter? Dan is je hele organisatie in gevaar! De Beheer-afdeling van AXS ict monitort en beheert daarom proactief je systemen. Gaat het toch mis? AXS ict maakt altijd betrouwbare back-ups. Zo ben je beschermd tegen dreigingen van buitenaf.

De helpende hand van Support

Dankzij het werk van Beheer voorkomen we dat er iets met je systemen fout gaat. Gaat het nou toch niet helemaal zoals je wilt, heb je een vraag of stuit je op een probleem? Dan staat het AXS ict Support-team klaar om je te ondersteunen! Wij zorgen ervoor dat een nieuwe medewerker snel een nieuwe werkplek krijgt. Of dat de server die is uitgevallen snel weer draait. Zo blijf jij doen waar je goed in bent!

Duidelijk voorstel op maat

Bij AXS ict weet je van tevoren waar je aan toe bent. Je ontvangt een vaste maandelijkse prijs voor Beheer, op basis van de ICT-systemen die jouw organisatie gebruikt. Het liefst werken we ook met een vaste prijs voor Support, waarbij we kijken naar de inrichting van jouw bedrijf. Je krijgt dus altijd een voorstel op maat, zodat je geen cent teveel betaalt! Langdurige contracten kennen we niet. Wij geloven dat je onze klant blijft zolang je tevreden bent. We bewijzen het graag!