AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Clouddiensten
17996
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17996,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Cloud

Je hoeft al lang niet meer altijd onderweg te zijn om voor de Cloud te kiezen. De Cloud biedt veel meer voordelen dan plaats en tijd onafhankelijk werken. Zo is software altijd up-to-date, je bestanden en programma’s beter beschermd en hoef je je niet te verdiepen in allerlei hardware. Ook zijn steeds meer ICT-oplossingen beschikbaar als dienst in de Cloud. En als we naar de toekomst kijken neemt dat nog verder toe. Of in de Cloud werken, deels of helemaal, op dit moment de juiste oplossing is voor jouw bedrijf, stellen we samen vast. AXS ict neemt eerst met jou je huidige situatie onder de loep. Vervolgens bepalen we of en welke clouddiensten voor jouw onderneming nodig zijn om je doelen te bereiken!

FLEXIBEL EN WENDBAAR DANKZIJ DE CLOUD

In plaats van het inrichten van een serverruimte vol hardware, volstaat voor het werken in de Cloud een goede internetverbinding. Ja, en een goedwerkende computer. Dat spreekt voor zich. Overal kun je werken met de programma’s en applicaties waar je altijd mee werkt. Thuis, op locatie en natuurlijk in je eigen pand. Als je maar toegang hebt tot het internet. Dit maakt je zeer flexibel en wendbaar. Verhuist je bedrijf naar een andere locatie? Dan verhuist de goede internetverbinding met je mee. De Cloud dus ook! En wanneer je organisatie groeit, is het aantal (virtuele) werkplekken eenvoudig uit te breiden. Eén telefoontje met de afdeling Support volstaat in de meeste gevallen al!

NIET INVESTEREN IN HARDWARE EN SOFTWARE

Werken in de Cloud zorgt ervoor dat je veel minder hoeft te investeren in hard- en software. Een server voor dataopslag is niet nodig, dankzij onze veilige Virtual Private Server dienst. Je beschikt dan over alle serverruimte die je nodig hebt, veilig in de Cloud! Zo ben je ook gelijk beveiligd tegen verlies van gegevens bij calamiteiten.

Gebruik je de bekende Microsoft Office programma’s, zoals Word, Excel en Powerpoint? Wanneer je in de Cloud werkt, hoef je niet te investeren in de aanschaf van Microsoft Office. In plaats daarvan neem je Office365 af in abonnementsvorm, voor een klein bedrag per maand. Zo zijn de kosten overzichtelijk en werk je altijd met de laatste softwareversie!

ICT OM JE BEDRIJF VERDER TE HELPEN

We denken graag met je mee over de inrichting van jouw ICT. Past werken in de cloud bij jouw bedrijf? AXS ict brengt je processen in kaart en richt je ICT zó in, dat jij je kunt bezighouden met waar jij goed in bent!