AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Hardware
17998
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17998,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Hardware

Je beeldschermen zijn hard aan vervanging toe. De firewall ook. En hoe oud zijn de servers ook alweer? Misschien zie je op tegen het vervangen van de ICT-hardware. Of twijfel je of dit het juiste moment is om over te gaan naar de Cloud. Er kan veel uitzoekwerk bij komen kijken. En hoe weet je zeker dat systemen goed samenwerken? Of dat de migratie goed verloopt? AXS ict helpt je graag bij het succesvol invullen van jouw hardware-behoefte. Wij verwijzen graag naar een zeer betrouwbare leverancier. Waar nodig adviseren wij je vrijblijvend over de aan te schaffen hardware!

Hardwareleverancier met perfecte service

Er zijn ondernemers die voor elke hardware-aanschaf een andere leverancier kiezen, om zo goedkoper uit te zijn. Blijkt vervolgens dat de apparatuur niet goed samenwerkt omdat er geen goed samenhangend advies is geweest? Dan volgen er allerlei retourprocedures en staat je onderneming stil. Zoek je een goede, betrouwbare en goed geprijsde hardwareleverancier? AXS ict selecteerde na jaren ervaring BuyITDirect als partner-leverancier. BuyITDirect levert alle hardware die je nodig hebt. De tarieven zijn concurrerend en – nog belangrijker – de klantenservice is ongekend goed. Je kunt direct je hardware bestellen bij BuyITDirect via deze link!

Advies voor direct de goede hardwarekoop

Via AXS ict schaf je zelf je hardware aan bij onze geselecteerde dealer BuyITDirect. Deze dealer levert álles wat je nodig hebt. Heb je hardware aankoopadvies nodig? Maak dan gebruik van de hardware-experts van AXS ict! Wil je je nóg minder bezig houden met de hardware-aanschaf? Dan kopen wij de apparatuur voor jou in! Zo kun jij je bezig houden met de werkzaamheden waar je bedrijf voor bedoeld is.

AXS ict zorgt voor een ICT-inrichting die werkt! Denk je na over het vervangen van je bedrijfshardware? Begin dan even met een belletje naar AXS ict, dan weet je zeker dat je een miskoop voorkomt. Wij helpen je graag!