AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – ICT-infrastructuur
17988
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17988,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

ICT Infrastructuur

Het aanleggen van de juiste ICT-infrastructuur is maatwerk. Iedere organisatie is uniek en heeft dus ook zijn eigen ICT-behoefte. Wij krijgen dagelijks vragen over de inzet van de juiste ICT-middelen. Welke computers zijn er nodig? Waar slaan we bestanden op? Maak ik gebruik van Cloudapplicaties, of moet mijn hele organisatie werken in de Cloud? AXS ict heeft of ontwikkelt een antwoord op al jouw ICT-vragen en -behoeften en richt jouw complete, unieke ICT-infrastructuur in!

HOE WERKT JOUW ORGANISATIE?

AXS ict verzorgt het hele design van jouw ICT-infrastructuur. Voordat we de structuur ontwerpen, kijken we eerst naar jouw organisatie. Jouw werkwijze bepaalt namelijk hoe de ICT-structuur eruit gaat zien. Onze engineers ontwerpen met die informatie de complete ICT-werkomgeving. In het ontwerp staat bijvoorbeeld beschreven welke hardware en software nodig zijn, of je bepaalde applicaties nodig hebt, waar je bestanden opslaat en hoe de beveiliging van de systemen wordt geregeld.

FOCUS OP JOUW EIGEN BUSINESS

Zo kun jij doen waar je goed in bent. ICT is namelijk een hulpmiddel en geen doel. Een goede ICT-infrastructuur helpt om sneller en efficiënter te werken. En er zijn veel middelen op de markt, maar niet ieder middel is geschikt voor jouw organisatie. De crux zit in het gebruik van diensten die passen bij de werkzaamheden van jouw bedrijf! Daarom stelt AXS ict jouw bedrijfsactiviteiten voorop en zorgt voor de ICT-middelen die jouw werkzaamheden optimaal ondersteunen. Zo bereik jij sneller je doel!

ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR AL JOUW ICT

Van de aanschaf van hardware of software tot ontwerp, uitvoering en ondersteuning. AXS ict is het single point of contact op ICT-gebied! Zo hoef je niet met meerdere partijen om tafel te zitten om je ICT-werkomgeving in te richten en te beheren. Maak kennis met de full-service ICT van AXS ict!