AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam – Internetverbindingen
17992
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17992,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Internetverbindingen

Een goede, stabiele internetverbinding is voor ieder bedrijf een basisvoorwaarde. Maar welke internetverbinding is geschikt voor jouw bedrijf? Wat is voor jou het belangrijkst? Snelheid, glasvezel of koper, kwaliteit of kosten? Allemaal dingen waar je over na moet denken. AXS ict helpt je met het inventariseren van de mogelijkheden en vertaalt die naar jouw wensen. Voor nu en in de toekomst. En we adviseren én installeren de internetverbinding die het beste past bij jouw bedrijf!

GLASVEZEL EN DSL VERBINDINGEN

Er zijn verschillende internetverbindingen beschikbaar, maar niet iedereen heeft toegang tot dezelfde technieken. Een verbinding met het internet komt tot stand via een koperdraadverbinding óf een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Glasvezelnetwerken hebben van deze twee de hoogste snelheid. Het koperdraadnetwerk (DSL) heeft twee soorten verbindingen: ADSL en VDSL. VDSL is de snellere opvolger van de ADSL-verbindingen, maar is net als het glasvezelnetwerk nog niet overal beschikbaar. AXS ict adviseert op basis van beschikbaarheid, kosten én de behoefte van jouw bedrijf. Wij geloven hierbij dat ICT geen doel op zich is, maar een middel om je bedrijfsdoelen te bereiken!

BESCHIKBAARHEIDSCHECK INTERNETVERBINDINGEN

Denk je na over een andere internetverbinding voor jouw bedrijf? Wij controleren graag welke internetaansluitingen op jouw locatie beschikbaar zijn! Neem daarvoor even contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheidscheck.

CONNECTIVITEIT VOOR WERKEN IN DE CLOUD

Als jouw organisatie in de Cloud werkt, of van plan is dat te gaan doen, is een goede en stabiele internetverbinding onmisbaar! AXS ict realiseert betrouwbare, snelle internetverbindingen die je tijd besparen én waarmee je efficiënter werkt. En we leveren de benodigde hardware, zoals routers en switches, als je die nodig hebt.
Ook de beveiliging van je internetverbinding nemen we voor onze rekening. Onze afdeling Beheer & Support werkt proactief om je connectie optimaal beveiligd en up-to-date te houden. Zo kun je ongestoord doorwerken en doen waar jij goed in bent. Wil jij een snellere en betrouwbare internetverbinding voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op met en vraag een vrijblijvende offerte aan!