AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam - Software
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

Software

Iedereen kent voorbeelden van bedrijven die geld weggooien door inefficiënt te werken. Daar wil jij vast niet bij horen! Vraag je je wel eens af hoe veel geld je kunt besparen door processen te automatiseren? Welke processen in jouw organisatie komen vaak terug en kosten veel tijd? Daar zijn slimme oplossingen voor. Laat software voor je werken!

Maatwerk software-oplossingen

Iedere onderneming is uniek. Daardoor kun je soms meer wensen hebben dan een standaard softwarepakket biedt. AXS ict ontwikkelt daarom software op maat! Hiervoor doorlopen we drie stappen:

Stap 1 – Inventarisatie

Zijn er in jouw organisatie terugkerende werkzaamheden die veel tijd kosten? En gebruik je nog steeds Microsoft Excel of Access? Je kunt efficiënter werken door deze processen te automatiseren. Wij onderzoeken dit samen met jou en zetten hierbij joúw activiteiten centraal. Onze software-adviseurs stellen een concreet ICT-ontwerp samen.

Stap 2 – Ontwikkeling

Met het ICT-ontwerp gaan onze softwareprogrammeurs aan het werk. Vaak is een simpele oplossing voldoende om een terugkerend proces helemaal te automatiseren. Door in korte stappen te ontwikkelen, is het proces zeer goed beheersbaar en bij te sturen. Zo maken we samen weloverwogen keuzes. Het eindresultaat: software die voor je werkt en waarmee je direct aan de slag kunt!

Stap 3 – Onderhoud

Er komen natuurlijk regelmatig updates van besturingssystemen zoals Windows. Wij zorgen voor de juiste software-aanpassingen, zodat je software blijft functioneren. Ook bij updates van besturingssystemen. En dankzij onze verschillende supportmogelijkheden krijg je ook de ondersteuning die past bij jouw specifieke situatie. Zo zijn je ICT-systemen goed beveiligd en up-to-date!

SOFTWARE ADVIES

Kies je voor een standaard software-oplossing voor jouw bedrijfsproces? De keuze voor een softwarepakket moet in één keer goed zijn! Niet alleen zijn er de facturen van de softwareleverancier, ook je personeel moet opgeleid worden en wennen aan het nieuwe programma. Dit maakt invoeren van een nieuwe software-oplossing een ingrijpende gebeurtenis, zelfs wanneer je kiest voor een standaard softwarepakket. Maar hoe kies je nu het beste softwarepakket uit het grote aanbod? Voorkom onaangename verrassingen en maak een weloverwogen keuze dankzij de software-consultants van AXS ict!

Wil jij efficiënte software om jouw bedrijfsprocessen te versnellen? Slimmer werken begint bij AXS ict! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.