VoIP-telefonie - AXS ict – ICT bedrijf Rotterdam
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,page-child,parent-pageid-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive,elementor-default
 

VoIP: Ideale zakelijke telefonie

VoIP telefonie is hét antwoord op traditionele, zakelijke telefonie. Bijvoorbeeld omdat een traditionele telefooncentrale al lang niet meer voldoet. Omdat je medewerkers thuis, op locatie en onderweg net zo moeten kunnen werken als op de zaak. Omdat het overzichtelijker is en je eenvoudig op- en af kunt schalen. En geloof het of niet, het is nog goedkoper ook! Als je de argumenten om voor VoIP telefonie te kiezen op een rij zet, kun je er eigenlijk niet omheen. VoIP is de ideale zakelijke telefonie-oplossing.

BELLEN VIA INTERNET

Met VoIP, dat staat voor Voice Over IP, bellen jij en al je medewerkers via een internetverbinding met het zakelijke nummer. Dat maakt zakelijk bellen vrijwel overal mogelijk en zorgt ervoor dat thuis en op locatie werken beter worden gefaciliteerd. Je hebt drie dingen nodig: een internetverbinding, een VoIP provider en een telefoon met IP-connectie. Doordat alle in- en uitgaande gesprekken met software worden gestuurd heb je geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Met VoIP bel je flexibel, overal en altijd professioneel!

VAST-MOBIEL INTEGRATIE

Om het nog makkelijker en efficiënter te maken is het mogelijk om te kiezen voor een vast-mobiel integratie (VaMo). Zo kun je met je mobiele toestel gebruik maken van VoIP en wordt die ook echt onderdeel van de digitale centrale. Daardoor kun je bijvoorbeeld bedrijfsapplicaties koppelen, opnames maken van vaste en mobiele gesprekken én je collega’s zien altijd of je beschikbaar bent. Bellen kan gewoon zoals je gewend bent. Daar heb je geen aparte app voor nodig. Je bepaalt zelf met welk nummer je uitbelt én hebt controle over of je nu zakelijk of privé belt.

EXTRA SERVICES

AXS ict werkt met een aantal partners samen, zodat jouw telefonie niet alleen makkelijker en efficiënter wordt, maar ook professioneler. Zo werken we samen met Your Assistant. Zij nemen de telefoon op, uit jouw naam, als jij de telefoon niet kunt beantwoorden. Je kunt via ons ook gebruik maken van een stemacteur. Zij spreekt je voicemail op een professionele manier in. Zo is het eerste contact altijd persoonlijk en professioneel.

VoIP VAN AXS ICT

Voor ieder bedrijf zijn de telefoniebehoeften anders. En ze veranderen nog regelmatig ook. Je regelt je bedrijfstelefonie makkelijk en snel via AXS ict. Daardoor kun jij je focussen op waar je bedrijf voor bedoeld is. Maak kennis met VoIP telefonie van AXS ict en start met efficiënter bellen. Ontdek de mogelijkheden, we maken graag een voorstel voor je op maat!